Welkom bij Loreana Nederland! Wij bieden dagelijks de leukste, mooiste en beste deals aan tegen de laagste prijzen. Wij verkopen een brede collectie aan producten uit elke branche. Van handige producten die dagelijks worden gebruikt tot iets apartere producten die misschien wat minder vaak worden gebruikt.

 

Wie zijn wij:

Loreana Nederland is gestart door een groep vrienden die zelf ook altijd opzoek waren naar de beste deals. Wij hebben hier een grote passie in ontwikkeld en er uiteindelijk ons werk van gemaakt.

Wij staan achter al onze producten en verkopen niks dat wij zelf ook niet zouden gebruiken.

Onze inkopers zijn dagelijks opzoek naar de beste leveranciers en beste deals voor jullie.

Wat wij erg belangrijk vinden bij Loreana Nederland zijn niet alleen de producten, maar zeker ook de klantenservice.

Wij zijn ons bedrijf begonnen om mensen blij te kunnen maken met de mooiste producten, maar mochten daar vragen over zijn moeten deze natuurlijk goed en snel worden beantwoord.

Vandaar dat wij een compleet team voor jullie klaar hebben zitten om jullie zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Natuurlijk doen wij ons best om onze webshop zo compleet mogelijk in te richten met alle juiste informatie.

Mocht je iets toch niet kunnen vinden kunnen jullie altijd contact opnemen via ons contactformulier of via: info@loreana.nl

Eerlijke prijzen:

Wij vinden dat je niet teveel hoeft de betalen voor mooie producten. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op dure opslag-, transport-, verpakkingskosten en personeelskosten waardoor wij de producten tegen eerlijke prijzen aan kunnen bieden.

De verzendkosten die betaald moeten worden nemen wij op ons, dit betekend dus dat jullie in alle gevallen geen verzendkosten hoeven te betalen.