Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden wij uiteraard heel jammer en horen graag wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen. 

Wij van Loreana Nederland streven naar een 100% tevredenheidsgarantie. Vandaar dat wij onze klanten 14 dagen de tijd bieden om hun bestelling te retourneren.

Mocht je onverhoopt gebruik willen maken van deze regeling dan dien je de producten in nieuwstaat en originele verpakking retour te zenden en het retourformulier volledig ingevuld bij te voegen. Voor het retourformulier kan er contact opgenomen worden met de klantenservice. 

Het retourneren van hygiëne producten is helaas niet toegestaan. Deze zendingen worden i.v.m. de hygiëne niet in behandeling genomen.

Zodra de retourzending in goede orde is ontvangen zullen wij het geld direct terugstorten of sturen we het nieuwe opgevraagde product naar je op.


Retourneren
Wanneer je niet tevreden bent over het door jou bestelde artikelen dan heb je bij ons de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Stuur het ingevulde retourformulier samen met de factuur mee met de zending. LET OP: Wanneer het bovenstaande niet correct of onvolledig is ingevuld kunnen wij uw retouraanvraag helaas niet in behandeling nemen.

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Wanneer er niet aan de retourvoorwaarden wordt voldaan zal de retourzending niet volledig worden terugbetaald, niet worden terugbetaald of niet in behandeling worden genomen.

Terugbetalingen
Wanneer het product in ons magazijn is ontvangen en na controle aan de retoureisen voldoet, zal het product zo snel mogelijk geruild worden of zal het aankoopbedrag direct op je bankrekening teruggestort worden.

Te laat of missende terugbetalingen
Bij aankomst van het desbetreffende product / producten sturen wij je een mail ter bevestiging en storten wij het bedrag zo spoedig mogelijk, maximaal 14 dagen na ontvangst terug op uw rekening. Wanneer het product niet aan de retourvoorwaarden voldoet zullen wij hier contact met u over opnemen.

 

Verzendkosten

Wanneer een bestelling wordt geretourneerd bent u zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van het retourneren van de retourbestelling.

 

Retourvoorwaarden Loreana Nederland:

  • U dient het product binnen 14 dagen te hebben teruggestuurd
  • U dient het retourformulier juist en compleet bij de retourproducten te hebben bijgevoegd
  • U dient het product in ongebruikte staat te retourneren
  • U dient het product in originele verpakking aan te leveren
  • Het product wordt gecontroleerd op schade die door de klant is toegebracht, het opsturen van een beschadigd product door eigen toedoen wordt niet in behandeling genomen.

Wanneer er niet aan de retourvoorwaarden wordt voldaan zal de retourzending niet volledig worden terugbetaald, niet worden terugbetaald of niet in behandeling worden genomen.

Neem gerust contact met ons op via info@loreana.nl voor verdere instructies en we kijken graag samen naar een passende oplossing.